BANANPANNKAKA

Processed with VSCO with al1 preset

Okej hörni, här är ett superlätt recept som säkert många har testat. Men jag känner att alla stackare som aldrig har kommit i kontakt med dessa fantastiska pannkakor MÅSTE få göra det. Jag kan verkligen äta de här både till frukost, lunch och middag. I och med att jag dessutom lever ett studentliv så är de perfekta då det både går snabbt, de är billigt och samtidigt hälsosamt. Alla som känner mig vet att detta är min go to alla dagar i veckan.

RECEPT
2 ägg
1 banan
1 nypa salt
(neutral olja att steka i)

Börja med att mosa bananen i en skål. Knäck därefter i äggen och vispa upp med en gaffel. Tillsätt en nypa salt. Hetta upp en panna med neutral olja (jag använder rapsolja, ibland kokosolja). När pannan är het häller du smeten i pannan. Jag brukar göra två plättar bredvid varandra. Stek någon minut per sida. Klart!

Oftast äter jag mina bananpannkakor tillsammans med hallon och kvarg, men det varierar från gång till gång mellan olika typer av frukt och bär! Viktigt att ringla lite honung över pannkakorna som pricken över i:et!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.