VEM ÄR JAG?

Hej och välkomna hit!

Lite om mig. Ett av mina största intressen är bakning. Uppenbarligen.. Så länge jag kan minnas har köket varit min favoritplats i hemmet, och det har det nog varit för alla i min familj. Det har blivit vår samlingsplats av någon anledning. Fråga vem som helst som känner oss, alla vet att det ALLTID står någon i köket och att diskmaskinen går flera gånger om dagen. 

Chokladbollar var min första specialité, men så fort jag fick börja använda ugnen blev kladdkakan min "go to". Jag kommer ihåg hur mycket komplimanger jag fick för den där kladdkakan varje gång jag gjorde den, därför bestämde jag mig för att det skulle bli mitt alldeles egna, hemliga recept. Men sedan har det bara löpt vidare. Allt eftersom gav jag mig på nya bakverk och recept och på så sätt har jag lärt mig en hel del genom åren. Så att jag tillslut startade en blogg kändes som ett ganska naturligt steg. För utöver bakningen älskar jag även att skriva och fota.

Mitt största syfte och förhoppning med den här bloggen är att inspirera mina läsare, er, till att baka. För det är inte så svårt! Jag vill att ni ska känna att "Dedär! Det kan ju jag också göra!". Jag försöker skapa så goda recept jag kan, med så tydliga beskrivningar som möjligt. Det är främst bakverk ni kommer hitta här, men ibland kan det också dyka upp lite mer hälsosamma och även matiga inslag.

Men utöver att baka, vad gör jag då? Jag pluggar Medier, Kommunikation och PR vid Örebro Universitet, vilket jag tycker är jättekul! Utöver det så är ett stort intresse träning. Så trots att det blir en hel del bakning så är kost och träning någonting jag också lägger tid på. Det bästa av båda världar helt enkelt! En sund livsstil är någonting jag förespråkar och strävar efter. En frisk kropp ger en frisk knopp som man brukar säga! Sedan tillbringas såklart även mycket tid med min familj, mina vänner och pojkvän.

Jag hoppas att ni kommer hitta någonting här (läs: mycket!) som faller er i smaken. Tack så mycket för att ni kikar in här!

Untitled-2